PT-200 toilet

PT-200 toilet

Pondok Description:

Item No.: PT-200 toilet Style: Squat Tipe Ukuran: L1160 * W1120 * H2300 (mm) Beurat: 120Kgs seger Cai tank: 80 liter Runtah Cai tank: 280 liter toilét internal Saeful & Hand Nyeuseuh Station fittings: ngangkat Rod, curhat pipe , basa Metal pikeun forkliftETAL, Door Eunteung, Lambang Hook, Roll Holder. Pilihan: Nyieun runtah klep Standar Clors: toilét Saeful :: Beureum, Blue toilét Besar: Gray, Blue TToilet Base: marmer Hand Nyeuseuh Station: marmer beberesih Daur: 100 Jalmi Aliran / 5 Days


  • FOB Harga: US $20-999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 20 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 4000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Item No.: PT-200 toilet

    Gaya: Squat Tipe

    Ukuran: L1160 * W1120 * H2300 (mm)

    Beurat: 120Kgs

    Seger tank Cai: 80 liter

    Runtah Cai tank: 280 liter

    Toilét internal Saeful & Nyeuseuh Station Hand 

    Fittings: ngangkat Rod, curhat pipe, base Metal pikeun 

    forkliftETAL, Door Eunteung, Lambang Hook, Roll Holder. 

    Pilihan: Nyieun klep runtah

    Clors baku:

    Toilét Saeful :: Beureum, Blue

    Toilét Besar: Gray, Blue

    TToilet Base: marmer 

    Leungeun Nyeuseuh Station: marmer

    Diberesihkeun Daur: 100 Jalmi Aliran / 5 Days


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !